창조도시 기록보관소

영어권 Help!

Sirjhswin 조회 수:102 추천:5

extra_vars1 완성작품 
extra_vars2 무단전제 사용금지 
extra_vars3 무단전제 2차가공 불허 
extra_vars4 어도비오디션 
extra_vars5 경음악/솔로 
extra_vars6 Sirjhswin 
extra_vars7 Help! 
extra_vars8
extra_vars9
extra_vars10
extra_vars11  
extra_vars12  
extra_vars13  
extra_vars14  
extra_vars15  

이번에는 좀 더 많은 부분을 개선해서 이전보다

훨씬 더 발전된 모습을 보여드리고 싶었습니다.

그래서 이번에는,

노래도 열심히 부르고, 믹싱 작업도 신경써서 했을뿐만 아니라

"듣기 좋은 화음"을 내려고 노력을 많이 했습니다.

노래 중간 중간에 심혈을 기울여 화음을 넣었습니다.

처음부터 끝까지 들어봐 주세요

[+] 가사

The Beatles - Help

Help, I need somebody,
Help, not just anybody,
Help, you know I need someone, help.

도와줘요. 누군가가 필요해요
아무나 필요한건 아니구요
누군가 필요하다는걸 알잖아요

When I was younger,
So much younger than today,
I never needed anybody's help in any way.
But now these days are gone,
I'm not so self assured,
Now I find I've changed my mind
I've opened up the doors.

젊었을땐 지금보다 훨씬 젊었을땐
다른 사람의 도움이 필요하지 않았죠
하지만 그 시절은 가고
그런 자신감이 없어요
내 마음을 바꿨고
마음의 문을 활짝 열었어요

Help me if you can,
I'm feeling down
And I do appreciate you being round.
Help me, get my feet back on the ground,
Won't you please, please help me.

도와줄 수 있으면 도와줘요,
기분이 가라앉아요
당신이 곁에 있으면 정말 감사할겁니다
내가 굳건히 설 수 있도록 도와줘요
제발 도와 주세요

And now my life has changed in
Oh so many ways,
My independence seems to vanish in the haze.
But every now and then I feel so insecure,
I know that I just need you like
I've never done before.

여러가지로 내 삶이 변해왔고
아무 도움없이 살 수 있으리란 생각이 사라지는것 같아요.
가끔씩 너무 불안해져요.
난 당신이 정말 필요하다는걸 압니다
전에는 정말 그렇지 않았는데

Help me if you can,
I'm feeling down
And I do appreciate you being round.
Help me, get my feet back on the ground,
Won't you please, please help me.

도와줄 수 있으면 도와줘요,
기분이 가라앉아요
제발 도와 주세요

When I was younger,
So much younger than today,
I never needed anybody's help in any way.
But now these days are gone,
I'm not so self assured,
Now I find I've changed my mind
I've opened up the doors.

젊었을땐 지금보다 훨씬 젊었을땐
다른 사람의 도움이 필요하지 않았죠
하지만 그 시절은 가고
그런 자신감이 없어요
내 마음을 바꿨고
마음의 문을 활짝 열었어요

Help me if you can, I'm feeling down
Won't you please, please help me,
help me, help me, oh.

도와줄 수 있으면 도와줘요, 기분이 가라앉아요
제발 도와 주세요